Interieur
aan
kleding

Interieur aankleding is het inrichten van de binnenkant van een gebouw, zoals een kantoor, campus, schoolgebouw, bibiliotheek, gemeentehuis, museum, restaurant of andere soorten gebouwen. Het maakt de binnenkant van jouw gebouw aantrekkelijk voor bezoekers en medewerkers. Voor zowel scholen, kantoorpanden of andere openbare locaties verzorgt Koggel Reclame interieuraankleding. Een aantrekkelijke interieuraankleding zorgt ervoor dat het gevoel van de ruimte wordt versterkt. Misschien wil jij rust creëren in de ruimte? Of moet de ruimte juist een inspiratie plek zijn? Door middel van belettering, (foto) behang, visuals en andere communicatiemiddelen kan de ruimte de juiste sfeer uitstralen.

.Er zijn verschillende opties om je kantoor te laten stralen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld naadloos fotobehang, airtex, raamstickers, (akoestische) plafondpanelen en nog veel meer. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij bieden.

Stretchframe

Ontdek stretchframes, een moderne manier om beelden te presenteren.

Wat maakt stretchframes zo uniek? Ze zorgen voor een strakke en gelijkmatige spanning over het doek, waardoor oneffenheden worden voorkomen. Dit resulteert in een ongewijzigde weergave van de afbeelding, precies zoals bedoeld door de maker.

Een ander voordeel van stretchframes is dat je alle gewenste afbeeldingen erop kan presenteren. Je mag zelf kiezen wat je erop wilt. Een mooie manier van de boodschap van jouw bedrijf presenteren. 

Bovendien zijn stretchframes eenvoudig te vervangen als u ooit besluit een andere afbeelding te presenteren.

Ontdek de veelzijdigheid van stretchframes en de eigentijdse uitstraling die ze aan afbeeldingen geven. Ze zijn ideaal voor moderne en abstracte creaties en bieden een esthetische en praktische oplossing voor beeldpresentatie.


Naadloos fotobehang is een optie om je kantoor te laten stralen. Het woord zegt het zelf eigenlijk al, een fotobehang zonder naden. Ideaal om je wand te laten bekleden. Het brengt een mooie sfeer en uitstraling aan jouw interieur aankleding.

Er zijn veel verschillende keuze’s in het laten maken van het behang. Wil je juist rust creëren door bijvoorbeeld foto’s van het strand of bos aan de muur, of kies je juist voor een inspirerende uitstraling? Het kan allemaal! In principe ben je helemaal vrij in de keuzes die je maakt. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw kantooraankleding.

Naadloos fotobehang

3D logo's & teksten

Er zijn verschillende manieren om de aankleding van je gebouw te verbeteren. Een van deze manieren is het gebruik maken van 3d logo’s en teksten. 

Het gebruik hiervan kan op verschillende manieren. Wij bieden de volgende manieren aan; Acrylox letters, freesletters, piepschuim letters en dibond letters. Wanneer de behoefte er is kunnen we deze opties ook aanbieden met een verlichting.  Teksten kunnen op alle soorten maten worden aangepast en zelfs volledig aansluiten op de huisstijl. 

"Professioneel, klantvriendelijk en ze denken goed mee.
Dit is nou een bedrijf wat doet aan de lange termijn klantrelatie. Fantastisch!"

Ook heb je de mogelijkheid om muurstickers te gebruiken voor jouw wandbekleding. Muurstickers zijn een relatief leuke en makkelijke manier om jouw boodschap over te brengen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor decoratie. Ook voor de muurstickers zijn de mogelijkheden eindeloos.

Muurstickers kunnen daarnaast ook dienen als bewegwijzering voor zowel binnen als buiten. Ze kunnen klanten op een leuke en creatieve manier de weg wijzen.

Muur, deur- & raamstickers

Hoe wij jouw kantoor weer laten stralen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: