Interieur aankleding

Interieur aankleding is het inrichten van de binnenkant van een gebouw, zoals een kantoor, campus, schoolgebouw, bibiliotheek, gemeentehuis, museum, restaurant of andere soorten gebouwen. Het maakt de binnenkant van jouw gebouw aantrekkelijk voor bezoekers en medewerkers. Voor zowel scholen, kantoorpanden of andere openbare locaties verzorgt Koggel Reclame interieur aankleding. Wij zorgen dat jouw kantoor, lokaal of spreekruimte een passende aankleding heeft. Een aantrekkelijke interieur aankleding zorgt ervoor dat het gevoel van de ruimte wordt versterkt. Misschien wil jij rust creëren in de ruimte? Of moet de ruimte juist een inspiratie plek zijn? Door middel van belettering, (foto) behang, visuals en andere communicatiemiddelen kan de ruimte de juiste sfeer uitstralen.

Welke vormen van interieur aankleding bieden wij?

Samen kijken we naar het doel van de ruimte en welke uitstraling daar goed bij past. Wij zorgen er altijd voor dat de interieur aankleding aansluit bij jouw organisatie en jouw huisstijl. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van interieur aankleding voor kantoren, spreekkamers, klaslokalen of zelfs volledige showrooms. De projecten hieronder laten goed zien dat wij interieur aankleding in diverse sectoren toepassen.

Er zijn verschillende opties om je kantoor te laten stralen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld naadloos fotobehang, airtex, raamstickers, (akoestische) plafondpanelen en nog veel meer. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij bieden. 

 

Interieur aankleding

Naadloos fotobehang als interieur aankleding

Naadloos fotobehang is een optie om je kantoor te laten stralen. Het woord zegt het zelf eigenlijk al, een fotobehang zonder naden. Ideaal om je wand te laten bekleden. Het brengt een mooie sfeer en uitstraling aan jouw interieur aankleding.

Er zijn veel verschillende keuze’s in het laten maken van het behang. Wil je juist rust creëren door bijvoorbeeld foto’s van het strand of bos aan de muur, of kies je juist voor een inspirerende uitstraling? Het kan allemaal! In principe ben je helemaal vrij in de keuzes die je maakt. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw kantooraankleding.

Wanneer je zelf al een ontwerp hebt zullen onze vakmensen deze bij jou monteren. Heb je nog geen ontwerp? Geen probleem, onze creatieve adviseurs zullen in overleg met jou het mooiste ontwerp maken waarna deze wordt gemonteerd door onze vakmannen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij willen je graag helpen om je kantoor weer echt te laten stralen!

Freesletters

Het gebruik van freesletters kan ook een optie zijn voor interieur aankleding. Freesletters brengen krachtig je boodschap over en zijn ook nog eens decoratief.

Freesletters zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Al deze factoren kan jij zelf bepalen. Ook zijn er verschillende types freesletters. Afhankelijk van het ontwerp kijken wij wat voor soort type freesletters het beste passen bij jouw interieur.

 

Wanddecoratie

Airtex behang als interieur aankleding

Het gebruik maken van airtex is een andere manier van interieur aankleding. Airtex is een fijn geweven polyester doek waarop een PVC coating is aangebracht. Dit zorgt voor een mooie uitstraling. Airtex behang heeft veel voordelen, het is namelijk een behang dat niet scheurt, niet kreukt, krastvast is en het is makkelijk schoon te maken. 

Een andere positieve factor van airtex behang is dat het vooral handig is voor muren met hinder. Denk hierbij aan een muur met veel stopcontacten. Het airtex behang kan over de stopcontacten heen zonder dat het de vorm veranderd.

Samen kijken we met jou welke manier van wandbekleding het beste past bij jouw ruimte of kantoor. Evenals het naadloze fotobehang zijn de mogelijkheden voor airtex ook eindeloos. Neem altijd even gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of als je vragen hebt.

 

 

 

 

Bewegwijzering

Muurstickers

Ook heb je de mogelijkheid om muurstickers te gebruiken voor jouw wandbekleding. Muurstickers zijn een relatief leuke en makkelijke manier om jouw boodschap over te brengen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor decoratie. Ook voor de muurstickers zijn de mogelijkheden eindeloos.

Muurstickers kunnen daarnaast ook dienen als bewegwijzering voor zowel binnen als buiten. Ze kunnen klanten op een leuke en creatieve manier de weg wijzen.

 

Jouw kantoor laten stralen?

Koggel staat voor je klaar, van concept tot montage!

Naast interieur aankleding zijn wij ook specialist in bewegwijzering, autoreclame, gevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Wij kunnen al jouw visuele communicatie verzorgen. Wil jij opvallen met jouw visuele communicatie maar weet jij niet hoe? Wij denken graag met je mee en geven je advies over de juiste vorm van visuele reclame!

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Samen met een enthousiast, kundig en creatief team realiseren wij aantrekkelijke communicatie uitingen voor overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door middel van het toepassen van gevel reclame, lichtborden en vlaggen. Koggel Reclame kan jouw visuele communicatie bedenken, ontwerpen en monteren. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te begeleiden, adviseren en te ontzorgen. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar leveren onze communicatiemiddelen door het gehele land. Interesse? Neem contact met ons op!

Vragen?
× Contact via WhatsApp