Interieur aankleding

Interieur aankleding is het inrichten van de binnenkant van een gebouw, zoals een kantoor, campus, schoolgebouw, bibiliotheek, gemeentehuis of museum. Het maakt de binnenkant van jouw gebouw aantrekkelijk voor bezoekers en medewerkers. Voor zowel scholen, kantoorpanden of andere openbare locaties verzorgt Koggel Reclame interieur aankleding. Wij zorgen dat jouw kantoor, lokaal of spreekruimte een passende aankleding heeft. Een aantrekkelijke aankleding zorgt ervoor dat het gevoel van de ruimte wordt versterkt. Misschien wil jij rust creëren in de ruimte? Of moet de ruimte juist een inspiratie plek zijn? Door middel van belettering, (foto) behang, visuals en andere communicatiemiddelen kan de ruimte de juiste sfeer uitstralen.

Samen kijken we naar het doel van de ruimte en welke uitstraling daar goed bij past. Wij zorgen er altijd voor dat de interieur aankleding aansluit bij jouw organisatie en jouw huisstijl. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van interieur aankleding voor kantoren, spreekkamers, klaslokalen of andere ruimtes. De projecten hieronder laten goed zien dat wij interieur aankleding in diverse sectoren toepassen. Heeft u behoefte aan een mooi aangekleed kantoor? Neem dan nu direct contact met ons op!

Naast interieur aankleding zijn wij ook specialist in bewegwijzering, autoreclame, gevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Wij kunnen al jouw visuele communicatie verzorgen. Wil jij opvallen met jouw visuele communicatie maar weet jij niet hoe? Wij denken graag met je mee en geven je advies over de juiste vorm van visuele reclame!

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Samen met een enthousiast, kundig en creatief team realiseren wij aantrekkelijke communicatie uitingen voor overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door middel van het toepassen van gevel reclame, lichtborden en vlaggen. Koggel Reclame kan jouw visuele communicatie bedenken, ontwerpen en monteren. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te begeleiden, adviseren en te ontzorgen. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar leveren onze communicatiemiddelen door het gehele land. Interesse? Neem contact met ons op!

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp