Interieur
aan
kleding

Interieur aankleding is het inrichten van de binnenkant van een gebouw, zoals een kantoor, campus, schoolgebouw, bibiliotheek, gemeentehuis, museum, restaurant of andere soorten gebouwen. Het maakt de binnenkant van jouw gebouw aantrekkelijk voor bezoekers en medewerkers. Voor zowel scholen, kantoorpanden of andere openbare locaties verzorgt Koggel Reclame interieuraankleding. Een aantrekkelijke interieuraankleding zorgt ervoor dat het gevoel van de ruimte wordt versterkt. Misschien wil jij rust creëren in de ruimte? Of moet de ruimte juist een inspiratie plek zijn? Door middel van belettering, (foto) behang, visuals en andere communicatiemiddelen kan de ruimte de juiste sfeer uitstralen.

.Er zijn verschillende opties om je kantoor te laten stralen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld naadloos fotobehang, airtex, raamstickers, (akoestische) plafondpanelen en nog veel meer. Bekijk hieronder de verschillende opties die wij bieden.

Airtex behang

Het gebruik maken van airtex is een andere manier van interieur aankleding. Airtex is een fijn geweven polyester doek waarop een PVC coating is aangebracht. Dit zorgt voor een mooie uitstraling. Airtex behang heeft veel voordelen, het is namelijk een behang dat niet scheurt, niet kreukt, krastvast is en het is makkelijk schoon te maken. 

Een andere positieve factor van airtex behang is dat het vooral handig is voor muren met hinder. Denk hierbij aan een muur met veel stopcontacten. Het airtex behang kan over de stopcontacten heen zonder dat het de vorm veranderd.

De airtex kan ik elke vorm en maat gemaakt worden. Alles wat je erop wilt kan gerealiseerd worden. Ook kunnen wij wat voor je ontwerpen. Vraag gerust een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Naadloos fotobehang is een optie om je kantoor te laten stralen. Het woord zegt het zelf eigenlijk al, een fotobehang zonder naden. Ideaal om je wand te laten bekleden. Het brengt een mooie sfeer en uitstraling aan jouw interieur aankleding.

Er zijn veel verschillende keuze’s in het laten maken van het behang. Wil je juist rust creëren door bijvoorbeeld foto’s van het strand of bos aan de muur, of kies je juist voor een inspirerende uitstraling? Het kan allemaal! In principe ben je helemaal vrij in de keuzes die je maakt. Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw kantooraankleding.

Naadloos fotobehang

3D logo's & teksten

Er zijn verschillende manieren om de aankleding van je gebouw te verbeteren. Een van deze manieren is het gebruik maken van 3d logo’s en teksten. 

Het gebruik hiervan kan op verschillende manieren. Wij bieden de volgende manieren aan; Acrylox letters, freesletters, piepschuim letters en dibond letters. Wanneer de behoefte er is kunnen we deze opties ook aanbieden met een verlichting. 

"Professioneel, klantvriendelijk en ze denken goed mee.
Dit is nou een bedrijf wat doet aan de lange termijn klantrelatie. Fantastisch!"

Ook heb je de mogelijkheid om muurstickers te gebruiken voor jouw wandbekleding. Muurstickers zijn een relatief leuke en makkelijke manier om jouw boodschap over te brengen. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt voor decoratie. Ook voor de muurstickers zijn de mogelijkheden eindeloos.

Muurstickers kunnen daarnaast ook dienen als bewegwijzering voor zowel binnen als buiten. Ze kunnen klanten op een leuke en creatieve manier de weg wijzen.

Muur- & raamstickers

Hoe wij jouw kantoor weer laten stralen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: