Auto
reclame

Autoreclame is een relatief makkelijke en leuke manier om je bedrijf te promoten. Het verhoogt je merkbekendheid, zichtbaarheid en zorgt voor autoriteit van je bedrijf. Er rijden natuurlijk erg veel auto’s op de weg. Uit onderzoek is gebleken dat een bestickerde auto gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft. Daarom is opvallende autobestickering kiezen essentieel! Koggel Reclame bedenkt het design en voert deze nauwkeurig uit. Van creatie tot montage, wij bieden de totaaloplossing. Hieronder vind je wat wij voor autoreclames wij realiseren.

Auto belettering

Autobelettering is één van de manieren om je wagenpark te laten stralen. Bij autobelettering wordt er gebruik gemaakt van verschillende stickers die passen bij jouw huisstijl. Zo laat je je bedrijf (mobiel) écht opvallen. Onze vakmannen met al meer dan 20 jaar ervaring beletteren de auto of bus volledig naar jouw wens. Wil je alleen een logo op je auto? Of liever een volledig design? Wij denken graag met je mee. Bovendien is autobelettering (of autobestickering) een van de meest effectieve én voordelige manieren om jouw merk te presenteren aan je potentiële klanten. Op deze manier rijd je in een (bedrijfs)auto waar je echt trots op kan zijn.

Bedrijfsbus beletteren

Een andere manier van autoreclame is je (bestel)bus bestickeren. Koggel Reclame bestickert, wrapt of beletterd je bedrijfswagen volledig naar jouw wens. Heb je zelf al een ontwerp? Prima, wij monteren het. Heb je nog geen ontwerp? Geen probleem! Onze creatie adviseurs nemen dit graag voor je uit handen. Wij bieden de totaaloplossing, van creatie tot montage. Daarnaast houden we altijd rekening met jouw huisstijl. Het bestickeren van je bedrijfswagen helpt mee aan de bekendbaarheid, herkenbaarheid en proffesionaliteit van jouw bedrijf. Bekijk ons portfolio voor onze meest recente projecten.

 

Erg goede service van ontwerp tot realisatie

Unknown

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Car wrapping

Carwrapping is het volledig wrappen van jouw auto of bus. Dit wordt gedaan met een speciaal soort folie (vinylfolie). Met carwrapping ontstaat er een volledig nieuwe look voor jouw bedrijfswagen. Wij wrappen zowel auto’s als bussen. Bovendien kijken we samen met jou wat de beste oplossing is. Of je zelf al een ontwerp hebt of niet, wij realiseren het voor jou. Onze vakmensen doen er alles aan om jouw wagen weer volledig te laten stralen en je merk weer écht te laten opvallen.

Hoe wij jou wagen laten stralen!

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken of je vragen telefonisch te beantwoorden!.

Wij werken onder andere voor: