Koggel voor het bedrijfsleven

Koggel Reclame is de specialist in het maken van reclame voor het bedrijfsleven. Met al meer dan 20+ jaar ervaring in de signing laten onze vakmannen altijd weer tevreden klanten achter. Voor zowel binnenreclame als buitenreclame staan onze mensen voor jou klaar. Door diverse uitingen op de gevel breng je het beeld wat je met de afnemer wilt communiceren helder en aantrekkelijk over. Het beeld wat de klant heeft wordt versterkt wanneer zij jou bezoeken. Wanneer je bezoeker snel duidelijkheid heeft waar hij moet zijn, geeft dit ook een betere beleving. Wij trekken dit beeld ook graag door in de binnenruimtes. Zowel als het gaat om bezoekers de weg te laten vinden, het aantrekkelijk maken van spreekruimtes en entrees, als het maken van een toffe werkplek.  De ontwerpen van de communicatie uitingen die wij voor jou bedrijf maken zijn altijd in lijn met de andere communicatiemiddelen. En natuurlijk in lijn met het doel van de ruimte. Hieronder kun je diverse voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten.

Koggel Reclame laat jouw bedrijf weer écht opvallen. Of je nou een groot of klein bedrijf bent, wij staan voor je klaar!

Zorg ervoor dat je opvalt!

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van visuele communicatie en daardoor een gevestigde naam in deze branche. Wij helpen jou met je visuele communicatie, van vlaggen en spandoeken tot autobelettering en interieuraankleding. Koggel Reclame gelooft dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Wij doen dit met een gemotiveerd, creatief en professioneel team van vakmensen. Door dit team maken wij de meeste bijzondere ontwerpen en communicatie uitingen. Wij zorgen ervoor dat bedrijven opvallen.

 Naast het bedrijfsleven creëert Koggel Reclame ook visuele communicatie voor onderwijsinstellingen en overheden. Wij zijn er voor alle organisaties die het belangrijk vinden om gezien te worden en die, door hun publieke of commerciële functie, afhankelijk zijn van een goede vindbaarheid en duidelijke communicatie op locatie.

Heeft u een idee waarbij wij u kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen u snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van uw bestaande visuele communicatie. En we denken graag met u mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Wij werken onder andere voor: