Interieurprofessionals

Als interieurprofessional wil je graag dat het complete plaatje voor je opdrachtgever klopt. Dat het verhaal wat verteld wordt je volledig wordt weergegeven in het interieur. Dat bezoekers aan het gebouw of de ruimte de maximale beleving hebben. Interieuraankleding kan hierbij een belangrijke rol spelen.
Voor elke professional op het gebied van interieur, van projectinrichter tot meubelleverancier tot interieurarchitect. Koggel is graag betrokken. Vaak worden we al vroeg in het traject ingezet om in de advies- en ontwerpfase al direct de juiste keuze’s te maken. Koggel gelooft in samenwerken en adviseert en ontzorgt zijn partners door ontwerp en advies over design en materiaalkeuzes. Verder lopen we vooruit in de markt en zijn bekend met de laatste innovaties.
Of het nu is in behang, naadloze wandbekleding, bewegwijzering, bestickering van ramen of andere harde opppervlaktes, smart folie, textieldoeken in frames, moswanden of andere invulling. Voor vrijwel elke behoefte op het gebied van visuele communicatie vindt Koggel een passende oplossing.
Interieuraankleding
Interieuraankleding
Interieuraankleding

Samenwerken?

Koggel Reclame werkt graag samen met interieurproffesionals. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Heldere interne- en externe communicatie voor interieurprofessionals

Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Het enthousiast, kundig en creatief team van Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door middel van interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclamegevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Koggel Reclame helpt interieurprofessionals met het bedenken, ontwerpen en monteren van de visuele communicatie. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar leveren onze diensten door het gehele land.

Naast interieurprofessionals zijn wij er ook voor onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en het bedrijfsleven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een idee waarbij wij u kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen u snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van uw bestaande visuele communicatie. En we denken graag met u mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Vragen?
× Contact via WhatsApp