Koggel voor interieurprofessionals

Als interieur- of exterieur professional wil je graag dat het complete plaatje voor je opdrachtgever klopt. Dat het verhaal wat verteld wordt klopt met de omgeving. Dat bezoekers aan het gebouw of de ruimte de maximale beleving hebben. 

Wij geloven dat mensen beter functioneren in een toffe werkomgeving

Wij helpen je om je opdrachtgever’s identiteit zowel aan de binnenzijde als de buitenzijde helder te communiceren. Onze eigen ontwerpafdeling kan een huisstijl of identiteit naadloos vertalen naar de fysieke ruimte. Een project helemaal af maken? Wij helpen je graag!

Interieur
aankleding

 Interieuraankleding kan hierbij een belangrijke rol spelen. Voor elke professional op het gebied van interieur, van projectinrichter tot meubelleverancier tot interieurarchitect. Koggel is graag betrokken. Vaak worden we al vroeg in het traject ingezet om in de advies- en ontwerpfase al direct de juiste keuze’s te maken. Koggel gelooft in samenwerken en adviseert en ontzorgt zijn partners door ontwerp en advies over design en materiaalkeuzes. 

Verder lopen we vooruit in de markt en zijn bekend met de laatste innovaties en toffe oplossingen. Of het nu is in behang, naadloze wandbekledingbewegwijzering, bestickering van ramen of andere harde opppervlaktes, smart folie, textieldoeken in frames, moswanden of andere invulling. Voor vrijwel elke behoefte op het gebied van visuele communicatie vindt Koggel een passende oplossing.

Exterieur aankleding is een andere aandachtspunt. Voor elke professional op het gebied van exterieur, van aannemer tot architect. Koggel is graag betrokken. Vaak worden we ook hier vroeg in het traject ingezet om je te helpen bepalende keuze’s te maken. Wij adviseren, ontzorgen en helpen je met thema’s als design, kleur- en materiaalkeuzes. Ook aan de buitenzijde van panden kennen we de laatste trends en mogelijkheden. 

Of het nu is met vlaggenmasten, reclamezuilen, bewegwijzering, maar vooral in het verlicht of onverlicht weergeven van de bedrijfsnaam van je klant, wij vinden een beste oplossing voor je project. Desgewenst kunnen wij ook rechtstreeks je opdrachtgever een factuur sturen, dit scheelt liquiditeiten en een mogelijk risico. Maar het project in onderaanneming realiseren is natuurlijk ook mogelijk.

Exterieur
aankleding

een mooie samenwerking?

Wij werken graag samen met interieurprofessionals!

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: