span doeken

Spandoeken zijn zeer goed inzetbaar voor tijdelijke toepassingen, zoals open huizen, evenementen of acties. Het is vaak een voordelige manier op toch op te vallen bij de klanten. Spandoeken kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en in verschillende maten. Bij Koggel Reclame kijken wij samen met de klant naar het best passende spandoek voor de toepassing en organisatie. Wij denken met jou mee over ideeën, kiezen de geschikte materialen,  maken een ontwerp en monteren de spandoeken of andere visuele communicatiemiddelen. Doordat wij het gehele proces kunnen uitvoeren ontzorgen wij u! Wij maken de spandoeken voor onder andere onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven. Zie hieronder onze projecten.

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: