Spandoeken

Spandoeken zijn zeer goed inzetbaar voor tijdelijke toepassingen, zoals open huizen, evenementen of acties. Het is vaak een voordelige manier op toch op te vallen bij de klanten. Spandoeken kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en in verschillende maten. Bij Koggel Reclame kijken wij samen met de klant naar het best passende spandoek voor de toepassing en organisatie. Wij denken met jou mee over ideeën, kiezen de geschikte materialen,  maken een ontwerp en monteren de spandoeken of andere visuele communicatiemiddelen. Doordat wij het gehele proces kunnen uitvoeren ontzorgen wij u! Wij maken de spandoeken voor onder andere onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven. Zie hieronder onze projecten.Koggel Reclame helpt jou graag verder! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van opvallende visuele communicatie is Koggel Reclame een gevestigde naam in de omgeving. Naast dat wij specialist zijn in het maken van spandoeken zijn wij ook expert in het maken van interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, gevelaankleding, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, en digital signing. Wij hebben een ruim aanbod van producten en materialen. Wij kunnen al onze producten op maat produceren. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt jou jouw eigen materiaal, maat en design kiezen. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen je tijdens het gehele proces.

Bij Koggel Reclame geloven wij dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Koggel Reclame werkt met een enthousiast, kundig en creatief team van mensen. Samen met dit team bedenken, ontwerpen en monteren wij opvallende visuele communicatie voor overheidsinstelling, onderwijsinstellingen en bedrijven. Wij hebben een sterke band met de regio rondom Ommen, maar binnen onze specialismen werken we ook landelijk. Interesse? Neem contact met ons op!

Spandoek nodig?