stands & events
Naast projecten binnen- en buiten uw bedrijfslocatie locatie kleden wij ook tijdelijke externe werkplekken aan. Je kan dan denken aan (internationale) beursdeelname’s, events en open dagen. Zo’n tijdelijk uiting moet aantrekkelijk zijn en (potentiële) klanten snel duidelijk maken waar je bedrijf voor staat. Moet goed kunnen werken voor degenen die het tijdelijke evenement bemannen. En een verlengstuk zijn van de identiteit van je bedrijf. Samen kijken we naar het doel van het event en welke uitstraling daar goed bij past. Is het voor klantenwerving, of juist een heel ander doel? Wij zorgen er altijd voor dat de tijdelijke uiting aansluit bij jouw organisatie en jouw huisstijl. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van stands en events v De projecten hieronder laten goed zien dat wij op dit gebied in in diverse sectoren toepassen.

Koggel Reclame ondersteunt bedrijven bij het creëren van opvallende visuele communicatie. Wij kijken samen met jou naar de beste oplossingen. Wij kunnen jouw visuele uitingen bedenken, ontwerpen en monteren. Jouw visuele reclame wordt van A tot Z voor je geregeld zodat jij een zorgeloos proces doorloopt. 

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: