Standbouw & Events

Naast projecten binnen- en buiten uw bedrijfslocatie locatie kleden wij ook tijdelijke externe werkplekken aan. Je kan dan denken aan (internationale) beursdeelname’s, events en open dagen. Zo’n tijdelijk uiting moet aantrekkelijk zijn en (potentiële) klanten snel duidelijk maken waar je bedrijf voor staat. Moet goed kunnen werken voor degenen die het tijdelijke evenement bemannen. En een verlengstuk zijn van de identiteit van je bedrijf. Samen kijken we naar het doel van het event en welke uitstraling daar goed bij past. Is het voor klantenwerving, of juist een heel ander doel? Wij zorgen er altijd voor dat de tijdelijke uiting aansluit bij jouw organisatie en jouw huisstijl. Wij hebben ervaring met het ontwerpen van stands en events v De projecten hieronder laten goed zien dat wij op dit gebied in in diverse sectoren toepassen.

Koggel Reclame ondersteunt bedrijven bij het creëren van opvallende visuele communicatie. Wij kijken samen met jou naar de beste oplossingen. Wij kunnen jouw visuele uitingen bedenken, ontwerpen en monteren. Jouw visuele reclame wordt van A tot Z voor je geregeld zodat jij een zorgeloos proces doorloopt. Naast standbouw zijn wij ook specialist in het verzorgen van andere visuele communicatie, zoals interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, gevelaankleding, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclamezuilen, spandoeken en digital signing. Wij kunnen de gehele reclame verzorgen!

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Dit is de reden dat wij opvallende communicatie uitingen bedenken en creëren voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes. Dit doen wij samen met een enthousiast, kundig en creatief team. Met dit team realiseren wij aantrekkelijke communicatie uitingen voor overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door middel van het toepassen van gevelreclame, lichtborden en vlaggen. Koggel Reclame kan uw visuele communicatie bedenken, ontwerpen en monteren. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te begeleiden, adviseren en te ontzorgen. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar leveren onze communicatiemiddelen door het gehele land. Interesse? Neem contact met ons op!

Vragen?
× Contact via WhatsApp