Gevelreclame

Aan de buitenkant van het pand zijn er verschillende mogelijkheden voor visuele communicatie. Gevelreclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf vanaf een afstand al zichtbaar is. Het is je externe visitekaartje in het groot. Hierdoor is het duidelijk waar de organisatie gevestigd is. Voor elke organisatie zijn er verschillende communicatie producten voor op de gevel, denk bijvoorbeeld aan reclameborden, lichtreclame, kunststoffen letters, gefreesde logo’s, raamdecoratie of ledlijnen. Wanneer je de gevel wilt bekleden zijn de mogelijkheden dus eindeloos.

Verlichte letters

Welke vormen van gevelreclame bieden wij?

Gevelreclame is ontzettend belangrijk als het gaat om de zichtbaarheid van jouw pand. Het is het eerste contactpunt dat de klant heeft wanneer hij jouw bedrijf fysiek treft. Een eerste indruk kan je immers maar één keer maken. Daarom is het hebben van een mooie aantrekkelijke gevel van uiterst belang. Wij bieden verschillende vormen van gevelreclame. Van gefreesde logo’s tot aan freesletters, en van onverlichte letters tot aan verlichte letters, wij bieden het allemaal. Samen kijken we met jou wat de beste oplossing is voor jouw pand. 

Gevelreclame

Freesletters

Freesletters komt af van het “frezen”. Frezen is het bewerken van bepaalde materialen dat wordt gedaan met een frees. Freesletters kunnen een goede oplossing zijn voor jouw gevelreclame. Het is een makkelijke en aantrekkelijke manier voor de zichtbaarheid van je pand. Freesletters kunnen worden gebruikt voor zowel binnenreclame als buitenreclame. De keuze is volledig aan jou.

Voor het gebruik van de freesletters hebben we veel verschillende opties. Zo heb je de keuze uit: Acrylox letters, RVS, verlichte letters (lichtreclame), Acrylaat letters en Dibond letters, Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw wens.

Heb je al een ontwerp? Prima, wij maken en monteren het. Heb je nog geen ontwerp? Geen zorgen! Onze creatie adviseurs staan voor je klaar om het mooiste ontwerp te maken voor jouw gevelreclame. Heb je vragen over eventuele materiaalkeuze of een andere algemene vraag? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Freesletters
Lichtbakken

Lichtbakken aan- of voor de gevel

Het gebruik maken van lichtbakken is een andere manier om je gebouw te laten opvallen met gevelreclame. Daarnaast zijn ze ook geschikt om in het donker zichtbaar te zijn. Een lichtbak is een bak waarin zich één of meerdere lampen bevinden. Hierbij is minimaal één zijde doorzichtig waardoor het licht egaal verdeeld wordt. Dit zorgt voor een mooie uitstraling.

Er zijn veel verschillende soorten lichtbakken. De opties hiervoor zijn eindeloos. Samen kijken we wat voor soort type lichtbak het beste past bij jouw pand.

 

Lichtbakken

Spandoeken als gevelreclame

Een andere optie is het plaatsen van een spandoek aan de gevel. Met een spandoek aan de gevel val je echt op. De spandoek zit vast in een frame. Dit frame zorgt ervoor dat de spandoek goed blijft hangen.

De spandoeken leveren wij in alle vormen en maten. Van klein tot levensgroot, wij bieden het allemaal. Ook hier is de keuze eindeloos en creëren we alles naar jouw wens. Ons team met stuk voor stuk vakmensen gaat keihard voor je aan de slag om jouw gevel weer te laten stralen.

Mocht je vragen hebben over de mogelijkheden met betrekking tot een spandoek aan je gevel. Neem dan gerust contact met ons op. Zijn altijd bereikbaar doordeweeks van 9.00 tot 17.00 om jouw vragen te beantwoorden.

 

Spandoek
Verlichte letters

Verlichte letters 

Verlichte letters zijn een van de meest creatieve manieren voor jouw gevelreclame. Naast het feit dat ze licht geven zijn ze in allerlei vormen te verkrijgen, passend bij jouw huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verlichting is een beleving en geeft een gevoel van veiligheid. Wij adviseren jou graag welke led-verlichting jouw gevel nodig heeft om de uitstraling van jouw gevoerde merk en de beleving van je klanten te optimaliseren. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze lichtreclame.

Verlichte letters

Jouw gevel laten stralen?

Van creatie tot montage, Koggel staat voor je klaar!

Wil jij naast gevelaankleding nog meer visuele communicatiemiddelen toepassen? Naast gevelaankleding zijn wij ook specialist in interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Samen kijken wij met jou naar de complete visuele communicatie van jouw bedrijf. Wij helpen jou met het bedenken, uitzoeken, ontwerpen en monteren van al jouw visuele reclame uitingen.

Bij Koggel Reclame werken wij met een enthousiast, kundig en creatief team om overheidsinstelling, onderwijsinstellingen en bedrijven te voorzien van opvallende visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Dit is de reden dat wij opvallende communicatie creëren voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes. Er zijn verschillende mogelijkheden om visueel op te vallen, bijvoorbeeld door middel van gevel reclame, lichtborden en vlaggen. Wij bedenken, ontwerpen en monteren jouw visuele communicatie.  Koggel Reclame is gevestigd in Ommen, maar wij leveren in het gehele land. Wil je meer opvallen? Neem dan contact met ons op en wij geven je een helder inzicht over de mogelijkheden.

Vragen?
× Contact via WhatsApp