gevel reclame

Aan de buitenkant van het pand zijn er verschillende mogelijkheden voor visuele communicatie. Gevelreclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf vanaf een afstand al zichtbaar is. Het is je externe visitekaartje in het groot. Hierdoor is het duidelijk waar de organisatie gevestigd is. Voor elke organisatie zijn er verschillende communicatie producten voor op de gevel, denk bijvoorbeeld aan reclamebordenlichtreclame, kunststoffen letters, gefreesde logo’s, raamdecoratie of ledlijnen. Wanneer je de gevel wilt bekleden zijn de mogelijkheden dus eindeloos.

Wij bieden verschillende vormen van gevelreclame. Van gefreesde logo’s tot aan freesletters, en van onverlichte letters tot aan verlichte letters, wij bieden het allemaal. Samen kijken we met jou wat de beste oplossing is voor jouw pand. 

3D logo's & teksten

Acrylaat / Dibond / RVS / Plexiglas

 

Gevelletters kunnen worden gebruikt voor zowel binnenreclame als buitenreclame.

De keuze is volledig aan jou. Voor het gebruik van de gevelletters hebben we veel verschillende opties. Zo heb je de keuze uit: Acrylox letters, RVS letters, verlichte letters (lichtreclame), Acrylaat letters en Dibond letters, Samen kijken we wat de beste oplossing is voor jouw wens. Uiteraard stemmen we de gevelreclame volledig af op jouw huisstijl!

Lichtbak

Het gebruik maken van lichtbakken is een andere manier om je gebouw te laten opvallen met gevelreclame. Daarnaast zijn ze ook geschikt om in het donker zichtbaar te zijn. Een lichtbak is een bak waarin zich één of meerdere lampen bevinden. Hierbij is minimaal één zijde doorzichtig waardoor het licht egaal verdeeld wordt. Dit zorgt voor een mooie uitstraling.

Er zijn veel verschillende soorten lichtbakken. De opties hiervoor zijn eindeloos. Samen kijken we wat voor soort type lichtbak het beste past bij jouw pand.

Koggel Reclame een bedrijf met enthousiaste medewerkers. Dat blijkt uit het feit dat er goed wordt geluisterd naar wat een organisatie nodig heeft. De opdrachten worden professioneel geplaatst. Het is merkbaar dat er een goede samenwerking en sfeer binnen het team is. Als klant ervaar ik dat onze organisatie, belangrijk voor hen is.

spandoeken in frame
Een andere optie is het plaatsen van een spandoek aan de gevel. Met een spandoek aan de gevel val je echt op. De spandoek zit vast in een frame. Dit frame zorgt ervoor dat de spandoek goed blijft hangen. Daarnaast heb je de keuze om hem ook verlicht te maken.

De spandoeken leveren wij in alle vormen en maten. Van klein tot levensgroot, wij bieden het allemaal. Ook hier is de keuze eindeloos en creëren we alles naar jouw wens. Ons team met stuk voor stuk vakmensen gaat keihard voor je aan de slag om jouw gevel weer te laten stralen.

Verlichte letters zijn een van de meest creatieve manieren voor jouw gevelreclame. Naast het feit dat ze licht geven zijn ze in allerlei vormen te verkrijgen, passend bij jouw huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verlichting is een beleving en geeft een gevoel van veiligheid. Wij adviseren jou graag welke led-verlichting jouw gevel nodig heeft om de uitstraling van jouw gevoerde merk en de beleving van je klanten te optimaliseren. 

Verlichte letters

Raam decoratie

Een andere manier om je gevel op te laten vallen, is het gebruik van raamdecoratie. Vaak wordt dit gedaan met bestickering. 

Raamstickers worden vaak in combinatie gebruikt met gevelreclame. Het geeft een extra opvallend effect. 

De stickers kunnen speciaal worden gesneden in letters, maar je kunt ook kiezen voor een one-way-vision. De opties zijn eindeloos! 

Hoe wij jouw bedrijf weer kunnen laten opvallen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Wij werken onder andere voor: