Vlaggen

Vlaggen zijn een ideale en relatief goedkope manier van visuele communicatie. Ze zijn toepasbaar in verschillende situaties, zoals bij de ingang van een gebouw of bij evenementen. Vlaggen zijn er in vele soorten, maten en stoffen. Zo kun je kiezen uit beachflags, dropflags, gevelvlaggen, kioskvlaggen, mastvlaggen en raamvlaggen.

Koggel Reclame kan een vlag op iedere gewenste maat realiseren. Wanneer jij op zoek bent naar de juiste reclame vlaggen denkt Koggel Reclame graag met jou mee over de geschikte afmeting en uitvoering. Bij de uitvoering houden wij rekening met diverse factoren, zoals de functie, jouw organisatie en de huisstijl. Op basis van deze factoren kiezen we het soort vlag en gaan we brainstormen over ideeën voor de opdruk. Zodra wij een idee hebben gaan wij het ontwerpen. Wanneer jij het ontwerp goed hebt gekeurd, gaan wij het uitvoeren en uiteindelijk monteren. Heb jij visuele communicatie nodig voor een bepaalde situatie en denk jij dat een vlag hier het beste bij past? Laten we samen kijken welke soort vlag het beste bij jouw organisatie en situatie past!

Vlaggen bestellen?

Wij bieden jou de totaaloplossing!

Onze vlaggen zijn een manier om visueel op te vallen. Daarnaast kun jij ook kiezen voor interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, gevelaankleding, lichtreclame, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Wij kunnen de gehele visuele communicatie verzorgen.

Bij Koggel Reclame werken wij met een team van enthousiaste, kundige en creatieve mensen samen om onze klanten van de beste en meest opvallende visuele communicatie te voorzien. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Koggel Reclame is gevestigd in Ommen, maar kan in elke gewenste plaats leveren. Wil jij meer weten over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan contact met ons op!

Vragen?
× Contact via WhatsApp