vlaggen &masten

Vlaggen zijn een ideale en relatief goedkope manier van visuele communicatie. Ze zijn toepasbaar in verschillende situaties, zoals bij de ingang van een gebouw of bij evenementen. Vlaggen zijn er in vele soorten, maten en stoffen. Zo kun je kiezen uit beachflags, dropflags, gevelvlaggen, kioskvlaggen, mastvlaggen en raamvlaggen.

Koggel Reclame kan een vlag op iedere gewenste maat realiseren. Wanneer jij op zoek bent naar de juiste reclame vlaggen denkt Koggel Reclame graag met jou mee over de geschikte afmeting en uitvoering. Bij de uitvoering houden wij rekening met diverse factoren, zoals de functie, jouw organisatie en de huisstijl. Op basis van deze factoren kiezen we het soort vlag en gaan we brainstormen over ideeën voor de opdruk. Zodra wij een idee hebben gaan wij het ontwerpen. Wanneer jij het ontwerp goed hebt gekeurd, gaan wij het uitvoeren en uiteindelijk monteren. Heb jij visuele communicatie nodig voor een bepaalde situatie en denk jij dat een vlag hier het beste bij past? Laten we samen kijken welke soort vlag het beste bij jouw organisatie en situatie past! 

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: