Lichtreclame

Lichtreclame is een onderdeel van de gevelaankleding. Door middel van lichtreclame ben je ook in het donker nog steeds goed zichtbaar voor jouw gasten, klanten en leveranciers. Lichtreclame kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een lichtbak op jouw gevel, maar je kunt ook kiezen voor verlichte doorletters. Beide producten hebben hetzelfde effect, je bent goed zichtbaar in het donker. Per organisatie is het verschillend welke producten worden toegepast. Wij denken graag met je mee wat de beste licht oplossing voor jouw gebouw is. Wij kunnen de reclame aanpassen aan jouw (huis)stijl. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces, van idee tot uitvoering. Koggel heeft ruime ervaring met het bedenken en uitvoeren van lichtreclame. Bekijk hieronder onze projecten bij zowel onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven.

Welke vormen van lichtreclame bieden wij?

Lichtreclame is een van de belangrijkste dingen om te hebben als bedrijf. Zonder lichtreclame val je namelijk niet op in het donker. Naast het feit dat je opvalt in het donker, zorgt lichtreclame ook voor een mooi design aan je gevel. Op deze manier weten klanten je ook echt te vinden.

Wij bieden de lichtreclame in veel verschillende soorten en maten, afhankelijk van wat jij zelf wilt. Samen kijken we wat het beste past bij jouw bedrijf. Zo kun je kiezen uit 3 verschillende soorten lichtreclame. Dit zijn: Verlichte letters, lichtbakken en neon reclame. We kunnen de lichtreclame volledig namaken aan jouw huisstijl. De verschillende soorten lichtreclame worden hieronder uitgelegd.

Lichtreclame is een vorm van gevelreclame. Wanneer je liever een onverlichte gevel wilt, kijk dan even op onze productpagina onder gevelreclameWij helpen je graag verder met het creëren van een prachtige gevel waar je trots op kan zijn. 

Lichtreclame

Verlichte doosletters

Een andere, meer creatieve, manier van je bedrijf laten opvallen in het donker is het gebruik maken van verlichte letters. Verlichte letters zijn een prachtige manier om je bedrijf te laten zien aan je klanten. Het zijn doosletters met daarin led-verlichting. De letters zijn op maat gemaakt en kunnen volledig worden omgetoverd in je huisstijl. Ze worden volledig gemaakt naar jouw wens en behoefte. 

Doordat er gebruik wordt gemaakt van doosletters kan er aan de achterkant middels led-verlichting een mooie gloed van licht worden gecreëerd. Het project van Pandriks, dat wij hebben uitgevoerd, hiernaast laat dit mooi zien. 

Lichtbakken 

Voor het verlichten van je gevel of pand is het mogelijk om gebruik te maken van lichtbakken. Lichtbakken zijn letterlijk bakken met licht erin. Op de bak komt je ontwerp te staan middels een folie. Door de folie en lamp die in de bak zit, komt je logo mooi naar voren in het donker. Hierdoor ben je pas echt zichtbaar!

Wil je weten wat de opties zijn voor jouw bedrijf? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden.

"Goede service van ontwerp tot realisatie"
Kevin
Eigenaar Plameco Ommen
5/5

Verlichte Reclamezuil

Een reclamezuil kan ook verlicht zijn. Een verlichte reclamezuil functioneert vooral goed in het donker. Op deze manier ben je s’avonds ook zichtbaar voor jouw (potentiele) klanten. Een verlichte reclamezuil bevat een lichtbak met daarin led-verlichting. 

Deze verlichting wordt zowel bovenaan als onderaan netjes toegebracht wat zorgt voor een mooi egale verdeling. Hierdoor komt het licht goed tot uiting. Ook voor een verlichte reclamezuil geldt dat je met zowel een eigen ontwerp als ons mag inschakelen voor een ontwerp. Wij ontzorgen je volledig!


Ook in het donker zichtbaar zijn?