Lichtreclame

Lichtreclame kan een onderdeel zijn van de gevelaankleding. Door middel van lichtreclame ben je ook in het donker nog steeds goed zichtbaar voor jouw gasten, klanten en leveranciers. Lichtreclame kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een lichtbak op jouw gevel, maar je kunt ook kiezen voor verlichte doorletters. Beide producten hebben hetzelfde effect, je bent goed zichtbaar in het donker. Per organisatie is het verschillend welke producten worden toegepast. Wij denken graag met je mee wat de beste licht oplossing voor jouw gebouw is. Wij kunnen de reclame aanpassen aan jouw (huis)stijl. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces, van idee tot uitvoering. Koggel heeft ruime ervaring met het bedenken en uitvoeren van lichtreclame. Bekijk hieronder onze projecten bij zowel onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven.

Welke vormen van lichtreclame bieden wij?

Lichtreclame is een van de belangrijkste dingen om te hebben als bedrijf. Zonder lichtreclame val je namelijk niet op in het donker. Naast het feit dat je opvalt in het donker, zorgt lichtreclame ook voor een mooi design aan je gevel. Op deze manier weten klanten je ook echt te vinden.

Wij bieden de lichtreclame in veel verschillende soorten en maten, afhankelijk van wat jij zelf wilt. Samen kijken we wat het beste past bij jouw bedrijf. Zo kun je kiezen uit 3 verschillende soorten lichtreclame. Dit zijn: Verlichte letters, lichtbakken en neon reclame. We kunnen de lichtreclame volledig namaken aan jouw huisstijl. De verschillende soorten lichtreclame worden hieronder uitgelegd.

Lichtreclame is een vorm van gevelreclame. Wanneer je liever een onverlichte gevel wilt, kijk dan even op onze productpagina onder gevelreclameWij helpen je graag verder met het creëren van een prachtige gevel waar je trots op kan zijn. 

 

 

 

Verlichte letters
Lichtbak

Lichtbakken gebruiken als lichtreclame

Voor het verlichten van je gevel of pand is het mogelijk om gebruik te maken van lichtbakken. Lichtbakken zijn letterlijk bakken met licht erin. Op de bak komt je ontwerp te staan middels een folie. Door de folie en lamp die in de bak zit, komt je logo mooi naar voren in het donker. Hierdoor ben je pas echt zichtbaar!

Wil je weten wat de opties zijn voor jouw bedrijf? Neem dan nu contact op voor de mogelijkheden. 

Lichtbak

Verlichte letters aan je pand

Een andere, meer creatieve, manier van je bedrijf laten opvallen in het donker is het gebruik maken van verlichte letters. Verlichte letters zijn een prachtige manier om je bedrijf te laten zien aan je klanten. Het zijn doosletters met daarin led-verlichting. De letters zijn op maat gemaakt en kunnen volledig worden omgetoverd in je huisstijl. Ze worden volledig gemaakt naar jouw wens en behoefte. 

Doordat er gebruik wordt gemaakt van doosletters kan er aan de achterkant middels led-verlichting een mooie gloed van licht worden gecreëerd. Het project van Pandriks, dat wij hebben uitgevoerd, hiernaast laat dit mooi zien. 

Heb je nu een vraag over lichtreclame of ben je enthousiast geworden om jouw bedrijf ook in het donker te laten schitteren? Ons team van stuk voor stuk vakmensen staan te springen om te verder te helpen. Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor jouw pand te bespreken. 

 

 

 

Ook in het donker als bedrijf zichtbaar zijn?

Koggel biedt de totaaloplossing, van creatie tot montage!

De lichtreclame is een onderdeel van jouw gehele visuele communicatie. Koggel Reclame kan jouw gehele visuele communicatie verzorgen. Wij vinden het erg belangrijk dat bedrijven visueel opvallen en daarom bedenken wij altijd weer nieuwe innovatieve ideeën voor onze klanten. Onze producten worden door ons zelf geproduceerd en daardoor zijn er diverse mogelijkheden, zowel in producten als maten. Naast lichtreclame kunnen wij ook interieur aankleding, bewegwijzering, , autoreclame, gevelaankleding, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing leveren.

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Binnen Koggel Reclame focussen wij ons op onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven. Voor deze 3 sectoren is het erg belangrijk om visueel op te vallen en zichtbaar te zijn. Dit kan door middel van verschillende producten zoals vlaggen, spandoeken, doosletters, lichtbakken, gevelborden en nog veel meer. Door ons brede aanbod kunnen wij elk project aan, zowel groot als klein. Koggel Reclame is gevestigd in Ommen, maar wij leveren in het gehele land. Op zoek naar de juiste lichtreclame voor jouw gebouw? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij geven je advies en begeleiden je van idee tot de uitvoering.

Vragen?
× Contact via WhatsApp