Lichtreclame

Lichtreclame kan een onderdeel zijn van de gevelaankleding. Door middel van lichtreclame ben je ook in het donker nog steeds goed zichtbaar voor jouw gasten, klanten en leveranciers. Lichtreclame kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een lichtbak op jouw gevel, maar je kunt ook kiezen voor verlichte doorletters. Beide producten hebben hetzelfde effect, jou bent goed zichtbaar in het donker. Per organisatie is het verschillend welke producten worden toegepast. Wij denken graag met je mee wat de beste licht oplossing voor jouw gebouw is. Wij kunnen de reclame aanpassen aan jouw (huis)stijl. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces, van idee tot uitvoering. Koggel heeft ruime ervaring met het bedenken en uitvoeren van lichtreclame. Bekijk hieronder onze projecten bij zowel onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven.

De lichtreclame is een onderdeel van jouw gehele visuele communicatie. Koggel Reclame kan jouw gehele visuele communicatie verzorgen. Wij vinden het erg belangrijk dat bedrijven visueel opvallen en daarom bedenken wij altijd weer nieuwe innovatieve ideeën voor onze klanten. Onze producten worden door ons zelf geproduceerd en daardoor zijn er diverse mogelijkheden, zowel in producten als maten. Naast lichtreclame kunnen wij ook interieur aankleding, bewegwijzering, , autoreclame, gevelaankleding, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing leveren.

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Binnen Koggel Reclame focussen wij ons op onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven. Voor deze 3 sectoren is het erg belangrijk om visueel op te vallen en zichtbaar te zijn. Dit kan door middel van verschillende producten zoals vlaggen, spandoeken, doosletters, lichtbakken, gevelborden en nog veel meer. Door ons brede aanbod kunnen wij elk project aan, zowel groot als klein. Koggel Reclame is gevestigd in Ommen, maar wij leveren in het gehele land. Op zoek naar de juiste lichtreclame voor jouw gebouw? Neem even contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij geven je advies en begeleiden je van idee tot de uitvoering.

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp