licht reclame

Lichtreclame is een onderdeel van de gevelaankleding. Door middel van lichtreclame ben je ook in het donker nog steeds goed zichtbaar voor jouw gasten, klanten en leveranciers. Lichtreclame kan op verschillende manieren. Je kunt kiezen voor een lichtbak op jouw gevel, maar je kunt ook kiezen voor verlichte doorletters. Beide producten hebben hetzelfde effect, je bent goed zichtbaar in het donker. Per organisatie is het verschillend welke producten worden toegepast. Wij denken graag met je mee wat de beste licht oplossing voor jouw gebouw is. Wij kunnen de reclame aanpassen aan jouw (huis)stijl. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces, van idee tot uitvoering. Koggel heeft ruime ervaring met het bedenken en uitvoeren van lichtreclame. Bekijk hieronder onze projecten bij zowel onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en bedrijven.

Een opvallende manier van je bedrijf laten zien in het donker is het gebruik maken van verlichte letters. Verlichte letters zijn een prachtige manier om je bedrijf te laten zien aan je klanten. Het zijn doosletters met daarin led-verlichting. De letters zijn op maat gemaakt en kunnen volledig worden omgetoverd in je huisstijl. Ze worden volledig gemaakt naar jouw wens en behoefte. 

Doordat er gebruik wordt gemaakt van doosletters kan er aan de achterkant middels led-verlichting een mooie gloed van licht worden gecreëerd. Het project van Pandriks, dat wij hebben uitgevoerd, hiernaast laat dit mooi zien. 

Verlichte doosletters

Lichtbakken

 

Voor het verlichten van je gevel of pand is het mogelijk om gebruik te maken van lichtbakken. Lichtbakken zijn letterlijk bakken met licht erin. Op de bak komt je ontwerp te staan middels een folie. Door de folie en lamp die in de bak zit, komt je logo mooi naar voren in het donker. Hierdoor ben je pas echt zichtbaar!

"Professioneel, klantvriendelijk en ze denken goed mee.
Dit is nou een bedrijf wat doet aan de lange termijn klantrelatie. Fantastisch!"

Verlichte zuil

Een reclamezuil kan ook verlicht zijn. Een verlichte reclamezuil functioneert vooral goed in het donker. Op deze manier ben je s’avonds ook zichtbaar voor jouw (potentiele) klanten. Een verlichte reclamezuil bevat een lichtbak met daarin led-verlichting. 

Deze verlichting wordt zowel bovenaan als onderaan netjes toegebracht wat zorgt voor een mooi egale verdeling. Hierdoor komt het licht goed tot uiting. Ook voor een verlichte reclamezuil geldt dat je met zowel een eigen ontwerp als ons mag inschakelen voor een ontwerp. Wij ontzorgen je volledig!

Hoe wij jou zichtbaar maken in het donker!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: