Reclamezuilen

De eerste indruk is zeer belangrijk! Reclamezuilen kunnen binnen geplaatst worden, maar worden het meest buiten het pand toegepast. Het is van belang om jouw pand van de buitenkant direct aantrekkelijk te maken. Dit kun je doen door gevelreclame, maar ook door reclamezuilen. Een reclamezuil is een opvallend object bij de ingang van een bedrijfsterrein. Het geeft aan waar jouw organisatie gevestigd is. Daarnaast kan het ook worden toegepast als bewegwijzering. Reclamezuilen hebben dus meerdere functies en zijn daarom erg effectief. Bij Koggel Reclame kunnen wij de reclamezuilen ontwerpen naar jouw ideeën en smaak. De reclamezuilen worden altijd aangepast aan jouw organisatie en (huis)stijl.

Reclamezuilen nodig?

Koggel Reclame maakt de reclamezuilen volledig naar jouw wens, van creatie tot montage!

Koggel Reclame creëert samen met de klant altijd passende en opvallende visuele communicatie uitingen. Samen kijken wij naar wat het beste bij de organisatie past. Onze producten worden op maat geproduceerd en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat er zoveel verschillende opties zijn ziet een klant al snel door de bomen het bos niet meer. Doordat wij onze klanten begeleiden en adviseren zorgen wij ervoor dat ze worden ontzorgt en het hoofd koel houden. Wij zijn de specialist in onder andere interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, gevelaankleding, lichtreclame, vlaggen, reclame borden, spandoeken en digital signing.

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen.

Wij vinden het belangrijk dat er een kwalitatief hoogwaardig product geleverd word, waarbij service zeer belangrijk is. Daarom werkt Koggel Reclame met een vast team van enthousiaste, kundige en creatieve mensen samen. Hierdoor kunnen wij altijd een stukje extra service leveren, zowel bij het bedenken van een idee, als het ontwerpen van het product en de montage. Doordat wij op maat produceren is geen project voor ons te groot of te klein, wij bedienen de gehele markt. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar kunnen onze producten overal leveren. Ben jij op zoek naar visuele reclame en zou jij graag advies willen ontvangen? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp