reclame zuilen

Reclamezuilen zijn uiterst belangrijk om te hebben als organisatie. Naast het feit dat je op deze manier je bedrijf laat opvallen kunnen ze ook als bewegwijzering fungeren. Reclamezuilen kunnen binnen geplaatst worden, maar worden het meest buiten het pand toegepast. Het is van belang om jouw pand van de buitenkant direct aantrekkelijk te maken. Dit kun je doen door gevelreclame, maar ook door reclamezuilen. Een reclamezuil is een opvallend object bij de ingang van een bedrijfsterrein. Het geeft aan waar jouw organisatie gevestigd is. Reclamezuilen hebben meerdere functies en zijn daarom erg effectief. Bij Koggel Reclame kunnen wij de reclamezuilen ontwerpen naar jouw ideeën en smaak. De reclamezuilen worden altijd aangepast aan jouw organisatie en (huis)stijl.

Reclamezuilen kunnen zowel verlicht als onverlicht worden geleverd. Het is de keuze aan de organisatie zelf wat ze precies willen. Een reclamezuil wordt ook wel een reclametotem genoemd. Ze worden bij ons altijd in de huisstijl van jouw bedrijf gemaakt. 

De reclamezuil mag je zelf ontwerpen, maar mocht je nog geen ontwerp hebben, geen probleem. Onze creatieve adviseurs maken voor jou het mooiste ontwerp. Daarna komen onze vakmannen in beeld. Zij monteren de reclamezuil bij jouw bedrijf zodat je het zelf niet hoeft te doen. Wij ontzorgen je volledig!

Onverlichte zuilen

Verlichte zuilen

Een reclamezuil kan ook verlicht zijn. Een verlichte reclamezuil functioneert zowel goed in daglicht en in het donker. Op deze manier ben je s’avonds ook zichtbaar voor jouw (potentiele) klanten. Een verlichte reclamezuil bevat een lichtbak met daarin led-verlichting. Deze verlichting wordt zowel bovenaan als onderaan netjes toegebracht wat zorgt voor een mooi egale verdeling. Hierdoor komt het licht goed tot uiting. Ook voor een verlichte reclamezuil geldt dat je met zowel een eigen ontwerp als ons mag inschakelen voor een ontwerp. Wij ontzorgen je volledig!

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: