reclame borden

Koggel Reclame heeft een ruim assortiment reclame borden. Reclameborden kunnen op diverse manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld als gevelreclame, sponsorborden of andere reclame-uitingen. Bij Koggel Reclame produceren wij de reclameborden zelf. Hierdoor kun je de reclameborden in elke gewenste maat laten maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor de reclameborden, zo kun je kiezen uit diverse materialen, kleuren en bedrukkingen. Koggel Reclame kijkt samen met jou welk materiaal en ontwerp het beste bij jouw organisatie past. Wij passen de ontwerpen aan op de huisstijl van jouw organisatie.

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: