Koggel voor onderwijsinstellingen

In het onderwijs is het gebruik maken van visuele communicatie van cruciaal belang. Of het nu gaat over communicatie met leerlingen, studenten of andere partijen, Koggel Reclame verzorgt visuele communicatiemiddelen voor het onderwijs, zowel de binnen- als buitenruimte.

Als onderwijsinstelling wil je graag helder communiceren. Wij hebben ruime ervaring met de externe en interne communicatie uitingen van grote- en kleine onderwijsinstellingen. Wij adviseren jou over de visuele communicatie en zijn bekend met de uitdagingen waarvoor je staat. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van projecten die wij al mochten uitvoeren voor verschillende onderwijsinstellingen.

Welke projecten realiseren wij voor het onderwijs?

Koggel Reclame is de specialist in het maken voor signing in het onderwijs. Met al meer dan 20+ jaar ervaring in de wereld van sign- en reclame realiseren onze vakmannen altijd met plezier verschillende soorten producten in de visuele communicatie.  

Wij realiseren veel verschillende producten voor het onderwijs. Momenteel mogen wij voor grote scholen al hun signing realiseren. Hieronder bespreken we de mogelijkheden die wij bieden voor het onderwijs en wat voor producten wij maken. 

Gevelreclame

Gevelreclame is een van de meest belangrijke dingen die je als onderwijs moet hebben. Een mooie gevel met daarop jouw logo straalt autoriteit uit en laat zien dat je gezien wilt worden. De mogelijkheden voor gevelreclame bij ons zijn eindeloos. 

Wij bieden verschillende opties voor je gevelreclame. Zo kun je kiezen uit freesletters, verlichte- en onverlichte letters, spandoeken, lichtbakken of (reclame)borden. Samen kijken we wat het beste past bij jouw pand.

Interieuraankleding

Het aankleden van je interieur is een andere manier van visuele communicatie. Het versterkt de sfeer van de ruimte waarin je je bevindt. Ook kan interieur aankleding dienen in het overbrengen van je boodschap. De mogelijkheden zijn ook hier eindeloos. 

Van naadloos fotobehang tot aan muurstickers tot aan een volledige airtex aan de muur. Wij zorgen voor de mooiste interieur aankleding in jouw school. Samen kijken we wat het beste past bij jouw behoefte. 

Bewegwijzering

Bewegwijzering is het duidelijk navigeren in- en rondom een pand. Het is extreem belangrijk om de juiste bewegwijzering te hebben. Op deze manier komen leerlingen en leraren bij de juiste locatie. 

Bewegwijzering kan op verschillende manieren tot uiting worden gebracht.  Je kan kiezen uit bijvoorbeeld bordjes, stickers of reclamezuilen. Elke vorm van bewegwijzering is mogelijk. 

signing in het onderwijs!

Wij werken graag samen met onderwijsinstellingen.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: