Onderwijs

Of het nu gaan over communicatie met leerlingen, studenten of andere partijen, Koggel Reclame verzorgt visuele communicatiemiddelen voor het onderwijs, zowel de binnen- als buitenruimte.

Als onderwijsinstelling wil je graag helder communiceren. Wij hebben ruime ervaring met de externe en interne communicatie uitingen van onderwijsinstellingen. Wij adviseren jou over de visuele communicatie en zijn bekend met de uitdagingen waarvoor je staat. Bekijk hieronder de projecten die wij al mochten uitvoeren voor verschillende onderwijsinstellingen.

Heldere interne- en externe communicatie voor onderwijsinstellingen

Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Het enthousiast, kundig en creatief team van Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Dit kan op diverse manieren, bijvoorbeeld door middel van interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclamegevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Koggel Reclame helpt onderwijsinstellingen met het bedenken, ontwerpen en monteren van de visuele communicatie. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar leveren onze diensten door het gehele land.

Naast onderwijsinstellingen zijn wij er ook voor overheidsinstellingen en het bedrijfsleven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een idee waarbij wij u kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen u snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van uw bestaande visuele communicatie. En we denken graag met u mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp