Digital Signing

Digital signing is een relatief nieuwe vorm van visuele communicatie. Digital signing maakt gebruik van digitale oplossingen. Het kan voor zowel reclame uiting als bewegwijzering worden gebruikt. een groot voordeel van digital signing is dat alles mogelijk is, dat het makkelijk aan te passen en te verbeteren is als bij gebruik blijkt dat het toch wat anders moet. Of bij wijzigingen in de organisatie. Bij digital signing kun je kiezen voor standaard afbeeldingen met tekst, maar je kan ook kiezen voor een korte video. Tevens kunnen er apps aan gekoppeld worden, en dynamische inhoud. Zoals nieuws, weer, of wat er maar gewenst is. Digital signing wordt gebruikt bij onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en diverse bedrijven. Koggel Reclame is expert in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van digital signing. Wij zorgen ervoor dat jouw digital signing up-to-date is en dat het opvalt bij de doelgroep.

Naast dat wij expert zijn in het uitvoeren van digital signing kunnen wij ook allemaal andere visuele communicatie verzorgen, zoals interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, gevelaankleding, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden en spandoeken. Doordat wij jouw gehele visuele reclame kunnen verzorgen word jij ontzorgt en ontlast. Wij kijken samen met jou naar leuke ideeën en geven jou op basis daarvan een advies over de producten en materialen. Daarna maken wij een ontwerp voor jou en leggen wij deze aan jou voor. Ben jij akkoord met het ontwerp dan voeren wij het uit en monteren wij het! Wij helpen je bij het gehele proces.

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van visuele communicatie en daardoor een gevestigde naam in deze branche. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van visuele communicatie. Koggel Reclame gelooft dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Samen met een enthousiast, kundig en creatief team realiseren wij aantrekkelijke opvallende communicatie. Wij zijn gevestigd in Ommen, maar binnen onze specialismen werken we ook landelijk. Koggel denkt graag met je mee over de meest passende oplossing voor jouw organisatie! Interesse? Neem contact met ons op!

Vragen?
× Contact via WhatsApp