digital signing

Digital signing is een relatief nieuwe vorm van visuele communicatie. Digital signing maakt gebruik van digitale oplossingen. Het kan voor zowel reclame uiting als bewegwijzering worden gebruikt. een groot voordeel van digital signing is dat alles mogelijk is, dat het makkelijk aan te passen en te verbeteren is als bij gebruik blijkt dat het toch wat anders moet. Of bij wijzigingen in de organisatie. Bij digital signing kun je kiezen voor standaard afbeeldingen met tekst, maar je kan ook kiezen voor een korte video. Tevens kunnen er apps aan gekoppeld worden, en dynamische inhoud. Zoals nieuws, weer, of wat er maar gewenst is. Digital signing wordt gebruikt bij onderwijsinstellingen, overheidsinstellingen en diverse bedrijven. Koggel Reclame is expert in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van digital signing. Wij zorgen ervoor dat jouw digital signing up-to-date is en dat het opvalt bij de doelgroep.

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: