Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Koggel realiseert projecten in de sectoren onderwijsinstellingen, (semi) overheid en bedrijfsleven. Voor een groot aantal opdrachtgevers zijn wij trots om al jarenlang hun visuele communicatie te mogen realiseren. Wij hebben een sterke band met de regio rondom Ommen, maar binnen onze specialismen werken we ook landelijk.

Met een enthousiast, kundig en creatief team realiseren aantrekkelijke communicatie uitingen

Of het het nu gaat om het commerciële of informatieve communicatie, wij bedenken, ontwerpen en monteren intern – en extern. Wij voelen ons betrokken bij de regio met sponsoring en betrokkenheid bij diverse regionale evenementen. Ook bieden wij als leerbedrijf graag kansen om enthousiaste scholieren en studenten kennis op te doen in de praktijk. 

Ons 6-stappenplan (Wij werken in de basis volgens een 6 stappenplan, maar in specifieke gevallen kan hier natuurlijk van afgeweken worden.)

Stap 1 | Inventarisatie

Wij inventariseren uw behoefte en wensen. Dit kan via mail, telefonisch overleg, maar meestal via persoonlijk contact. Gedurende corona kan dit ook via een online gesprek zijn. Wat is uw communicatiebehoefte en voor wie is het bedoelt? Wij verkennen dit samen om tot een heldere aanbieding te kunnen komen.

Stap 2 | Offerte

Naar aanleiding van uw wensen, informatie  en ons advies, maken wij een op basis van uw informatie een prijsopgave.   Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de volgens stap.

Stap 3 | Opname

Deze stap is niet altijd nodig, maar bij complexere projecten is een goede kennis van de omstandigheden wenselijk. Wij komen op de locatie kijken, en naast foto’s nemen, meten we ook het volledige project zorgvuldig in. 

Stap 4 | Ontwerp

De ontwerpafdeling maakt een design. Hierin worden uw wensen visueel gemaakt.  Dit ontwerp wordt met u gedeeld. Na eventuele wijzigingen wordt het definitieve design goedgekeurd. Deze “litho” is de basis voor de productie.

Stap 5 | Montage intern

Na akkoord van de offerte gaan we over tot productie van de order. Bij het ene project is er alleen sprake van interne productie en montage. In veel gevalle is er ook sprake van de volgende stap.

Stap 6 | Montage extern

Indien van toepassing monteren onze ervaren en gecertificeerde monteurs uw project ter plekke.

Ons team

Helaas momenteel nog geen complete teamfoto van ons jonge team i.v.m de corona richtlijnen, maar deze zal snel volgen wanneer we geen 1,5 meter afstand meer hoeven te houden.

Gino | directeur
gino@koggelreclame.nl
Ferdinand | office manager
ferdinand@koggelreclame.nl

Eva |creatie en advies
eva@koggelreclame.nl

 

Mariska | creatie en advies
mariska@koggelreclame.nl
Marian | administratie
marian@koggelreclame.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een idee waarbij wij u kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen u snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van uw bestaande visuele communicatie. En we denken graag met u mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp