Waarom doen we dit voor je?

Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn.

Hoe doen we dat voor je?

Daarom bedenken, ontwerpen en realiseren wij voor zakelijke en publieke (mobiele) binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen.

Wat kunnen we voor je realiseren?

Wij doen dat met onder andere interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame, gevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing.

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en realiseren wij voor zakelijke en publieke (mobiele) binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Wij doen dat met onder andere interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclame,  gevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing.

Met een enthousiast, kundig en creatief team realiseren wij aantrekkelijke communicatie uitingen

Of het het nu gaat om het commerciële of informatieve communicatie, wij bedenken, ontwerpen en monteren intern – en extern. Voor een groot aantal opdrachtgevers zijn wij trots om al jarenlang hun visuele communicatie te mogen realiseren. We willen ons continu ontwikkelen en groeien in ideale relaties die net als ons geloven in de waarde van een aantrekkelijke en passende werkomgeving voor hun, medewerkers, bezoekers en andere stakeholders. Wij voelen ons betrokken bij de regio met sponsoring en betrokkenheid bij diverse regionale evenementen. Wij hebben een sterke band met de regio rondom Ommen, maar binnen onze specialismen werken we ook landelijk.

Ons 6-stappen plan

Flexibiliteit is essentieel voor ons, maar om toch wat structuur aan te brengen in onze werkwijze volgen wij een 6-stappen plan:

stap 1

Inventarisatie

Wij inventariseren je behoefte en wensen. Dit kan via mail, telefonisch overleg of persoonlijk contact. Wat is de communicatiebehoefte van je onderneming en wie gaat het ervaren? Wij verkennen dit samen om tot een heldere aanbieding te komen, die je écht helpt je doelen te behalen.

stap 2

Offerte

Met een mix van je wensen, informatie en ons advies, maken wij op basis van je informatie een prijsopgave. Dan weet je waar je aan toe bent. Wel zo duidelijk. Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de volgende stap.

stap 3

Opname (ter plekke)

Deze stap is niet altijd nodig, maar bij complexere projecten is een goede kennis van de omstandigheden, maten, locatie, kleuren, noem maar op nodig om het beste resultaat te bereiken. Wij komen graag op de locatie kijken en naast foto’s nemen, meten we ook je volledige project zorgvuldig in. Dat is ook een garantie. Als we zelf inmeten zijn we ook verantwoordelijk hiervoor, dus geen risico’s of discussie achteraf over de juiste afmetingen.

stap 4

Ontwerp

De ontwerpafdeling maakt een design. Hierin worden uw wensen visueel gemaakt. Je kan dan goed zien wat we gaan doen. Er is natuurlijk ruimte voor wijzigingen, doel is te komen tot een definitieve design. Dit ontwerp wordt met u gedeeld. Na eventuele wijzigingen wordt het definitieve design goedgekeurd. Deze “litho” is de basis voor de productie.

stap 5

Montage voorbereiding

Na akkoord van de offerte gaan we over tot productie van de order. Bij het ene project is er alleen sprake van interne productie en montage. In veel gevallen is er ook sprake van de volgende stap.

stap 6

Montage op locatie

Indien van toepassing monteren onze ervaren en gecertificeerde monteurs uw project ter plekke. We gaan ervoor om je 100% tevreden te maken over het resultaat.

Ons team

Wij werken met een creatief team van totaal 12 man (en vrouw) om voor jou het beste uit je project te halen!
Hieronder stellen de toppers van kantoor zich graag aan je voor.

directeur

Gino
Vermeer

sales & office

Ferdinand Kroon

Design & office

Eva van Limburg

design

Mariska Diphoorn

Ook benieuwd naar onze monteurs? Laat dan jouw project door ons monteren, en je ontmoet ze in levende lijve!