Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en realiseren wij voor zakelijke en publieke (mobiele) binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen. Wij doen dat met onder andere interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclamegevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing.

Met een enthousiast, kundig en creatief team realiseren wij aantrekkelijke communicatie uitingen

Of het het nu gaat om het commerciële of informatieve communicatie, wij bedenken, ontwerpen en monteren intern – en extern. Voor een groot aantal opdrachtgevers zijn wij trots om al jarenlang hun visuele communicatie te mogen realiseren. We willen ons continu ontwikkelen en groeien in ideale relaties die net als ons geloven in de waarde van een aantrekkelijke en passende werkomgeving voor hun, medewerkers, bezoekers en andere stakeholders. Wij voelen ons betrokken bij de regio met sponsoring en betrokkenheid bij diverse regionale evenementen. Wij hebben een sterke band met de regio rondom Ommen, maar binnen onze specialismen werken we ook landelijk.

Ons 6-stappenplan (Wij werken in de basis volgens een 6 stappenplan, maar in specifieke gevallen kan hier natuurlijk van afgeweken worden.)

Stap 1 | Inventarisatie

Wij inventariseren uw behoefte en wensen. Dit kan via mail, telefonisch overleg, maar meestal via persoonlijk contact. Gedurende corona kan dit ook via een online gesprek zijn. Wat is uw communicatiebehoefte en voor wie is het bedoelt? Wij verkennen dit samen om tot een heldere aanbieding te kunnen komen.

Stap 2 | Offerte

Naar aanleiding van uw wensen, informatie  en ons advies, maken wij een op basis van uw informatie een prijsopgave.   Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met de volgens stap.

Stap 3 | Opname

Deze stap is niet altijd nodig, maar bij complexere projecten is een goede kennis van de omstandigheden wenselijk. Wij komen op de locatie kijken, en naast foto’s nemen, meten we ook het volledige project zorgvuldig in. 

Stap 4 | Ontwerp

De ontwerpafdeling maakt een design. Hierin worden uw wensen visueel gemaakt.  Dit ontwerp wordt met u gedeeld. Na eventuele wijzigingen wordt het definitieve design goedgekeurd. Deze “litho” is de basis voor de productie.

Stap 5 | Montage intern

Na akkoord van de offerte gaan we over tot productie van de order. Bij het ene project is er alleen sprake van interne productie en montage. In veel gevalle is er ook sprake van de volgende stap.

Stap 6 | Montage extern

Indien van toepassing monteren onze ervaren en gecertificeerde monteurs uw project ter plekke.

Ons team

Koggel Reclame bestaat uit een team van vakmensen die enthousiast, kundig en creatief zijn. Hierdoor kunnen wij mooie projecten uitvoeren en zijn de mogelijkheden bij ons eindeloos. Naast ons vaste team bieden wij als leerbedrijf scholieren en studenten graag kansen om kennis op te doen in de praktijk.

 

Gino | directeur
gino@koggelreclame.nl
Ferdinand | office manager
ferdinand@koggelreclame.nl

Paulien |sales & marketing
paulien@koggelreclame.nl

 

Eva |creatie en advies
eva@koggelreclame.nl
Mariska | creatie en advies
mariska@koggelreclame.nl
Nick | online marketing
marketing@koggelreclame.nl

Vacatures

Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke en toffe werkomgeving. Koggel Reclame bedenkt en levert opvallende visuele communicatie voor gave opdrachtgevers in onderwijs, (semi-) overheid en bedrijfsleven. De naam Koggel Reclame bestaat al meer dan 25 jaar! Ons team zit vol ambitie en we werken continu aan groei in nieuwe klanten, diensten en producten. Om onze doelen te kunnen realiseren zijn wij op zoek naar versterking. 

Op korte termijn zijn wij op zoek naar;

Ervaren signmedewerker

Wat ga je doen

Wij specialiseren ons op communicatie rondom de (mobiele) werkplek, dus denk aan wrappen en beletteren van bedrijfswagens, monteren en plakken van interieur- en exterieuraankleding van bedrijfspanden. Maar hiernaast ook aan het maken van stickers, printen en lamineren van diverse reclame-uitingen. Samengevat een veelzijdige functie binnen een dynamische, creatieve MKB-onderneming.

Wat krijg je terug?

Volop ontwikkelingsmogelijkheden, veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je functie invulling te geven en persoonlijk met onze ambities mee te groeien. Werken in een leuk team, aan creatieve projecten bij leuke opdrachtgevers. Arbeidsvoorwaarden en beloning volgen we de Sign CAO.

Wat breng je mee?

Je hebt relevante werkervaring. Je bent flexibel en kan goed in teamverband werken en meedenken? Je werkt zelfstandig en neemt initiatief? Je vindt het leuk en kan goed met opdrachtgevers communiceren bij externe klussen. Ben je ook nog in bezit van een rijbewijs B? Dan komen we graag met je in contact!

Wat praktische punten

Werktijden? Wij vragen 36- 40 uur beschikbaarheid per week. Koggel is gevestigd in Ommen, ca 20 minuten rijden boven Zwolle.

Enthousiast geworden?

Overtuig jij ons van jouw kwaliteiten voor deze functie? Dan zien we graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Stuur je sollicitatie aan Paulien van der Horst via paulien@koggelreclame.nl of bel ons op 0529 – 46 92 00 voor meer informatie.

 

Open sollicitatie

Ook wanneer we geen vacature hebben die bij jou past, staan we altijd open voor aanvullingen in ons team. Dus denk jij dat je ons bedrijf kan verreiken met jouw kennis en kunde, of heb je ons iets anders leuks te bieden? Schroom dan niet en neem contact met ons op, we kunnen altijd een keer een kop koffie drinken samen! Tot snel?

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp