Duidelijk communiceren met de burgers en andere betrokken partijen is voor (semi) overheidsinstellingen van groot belang. Of het nu is om te informeren over een nieuwbouwproject, interne (of externe) bewegwijzering of bij events. Koggel weet wat nodig is om je te voorzien van een opvallende en aantrekkelijke communicatie met je publiek en afnemers. 

Koggel voor
overheidsinstellingen

Koggel zorgt voor duidelijke en heldere communicatie

Wij zorgen ervoor dat bedrijven en organisaties opvallen door middel van heldere, aantrekkelijke en opvallende visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen.

Samen met de klant kijken wij naar welke producten het beste bij de organisatie passen.

Ons aanbod is erg groot, van spandoeken en reclameborden tot interieuraankleding en lichtreclame. Onze producten worden op maat geproduceerd en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat er zoveel verschillende opties zijn ziet een klant al snel door de bomen het bos niet meer. Doordat wij onze klanten begeleiden en adviseren zorgen wij ervoor dat ze worden ontzorgt en het hoofd koel houden. Wij zijn de specialist in onder andere interieuraankleding, bewegwijzering, autoreclamegevelreclame, lichtreclame, vlaggen, reclamezuilen, reclameborden, spandoeken en digital signing. Ben jij op zoek naar visuele reclame en zou jij graag advies willen ontvangen? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Naast overheidsinstellingen zijn wij er ook voor onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

hoe wij je verder kunnen helpen!

Heb je een goed idee waarbij wij kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen je snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van bestaande visuele communicatie. En we denken graag met je mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Neem snel contact met ons op, en we plannen een afspraak om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken onder andere voor: