(semi) Overheid

Duidelijk communiceren met de burgers en andere betrokken partijen is voor (semi) overheidsinstellingen van groot belang. Of het nu is om te informeren over een nieuwbouwproject, interne (of externe) bewegwijzering of bij events. Koggel weet wat nodig is om je te voorzien van een opvallende en aantrekkelijke communicatie met je publiek en afnemers. Hieronder kun je diverse voorbeelden zien van door ons gerealiseerde projecten bij overheidsinstellingen.

Koggel zorgt voor duidelijke en heldere communicatie

Koggel Reclame zorgt ervoor dat bedrijven en organisatie opvallen door middel van heldere, aantrekkelijke en opvallende visuele communicatie. Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Daarom bedenken en creëren wij voor zakelijke en publieke binnen- en buitenruimtes opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen.

Samen met de klant kijken wij naar welke producten het beste bij de organisatie passen. Ons aanbod is erg groot, van spandoeken en reclame borden tot interieur aankleding en lichtreclame. Onze producten worden op maat geproduceerd en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat er zoveel verschillende opties zijn ziet een klant al snel door de bomen het bos niet meer. Doordat wij onze klanten begeleiden en adviseren zorgen wij ervoor dat ze worden ontzorgt en het hoofd koel houden. Wij zijn de specialist in onder andere interieur aankleding, bewegwijzering, autoreclamegevel reclame, lichtreclame, vlaggen, reclame zuilen, reclame borden, spandoeken en digital signing. Ben jij op zoek naar visuele reclame en zou jij graag advies willen ontvangen? Neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden.

Naast overheidsinstellingen zijn wij er ook voor onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u een idee waarbij wij u kunnen helpen? Of een concrete uitdaging? Wij kunnen u snel en helder inzicht geven in de kosten van de realisatie van nieuwe, of aanpassing van uw bestaande visuele communicatie. En we denken graag met u mee over de meest passende, opvallende en aantrekkelijk oplossing.

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp