Bewegwijzering

Bewegwijzering, zowel interne als externe, is een manier van opvallende visuele communicatie. Voor veel organisaties is het een belangrijk onderdeel van communicatie rondom- en in hun gebouw. Het zorgt er namelijk voor dat je fysiek vindbaar bent voor je gasten, klanten of leveranciers. Daarnaast zorgt het dat mensen vinden waar ze graag willen zijn.

Wij voeren voor diverse sectoren, zoals zorgcentra, overheidsgebouwen, toerisme, sportcentra en grote kantoorpanden, interne en externe bewegwijzering uit. Voor iedere organisatie, zowel groot als klein, kunnen wij de juiste bewegwijzering realiseren. Wij werken met onder andere gevel reclame, entree zuilen, digitale zuilen op maat. De producten die worden toegepast per project kunnen erg verschillen. Dit komt omdat elke organisatie behoefte heeft aan een ander soort bewegwijzering. Sommige organisaties hebben alleen externe bewegwijzering nodig en andere, vaak grotere organisaties, willen ook interne bewegwijzering. Samen met jou kijken wij welke producten het beste bij jouw organisatie en het pand passen.

Bewegwijzering verbeteren?

Koggel Reclame helpt jou graag verder, van creatie tot montage!

Koggel Reclame kan je helpen met het bedenken, ontwerpen, maken en monteren van jouw bewegwijzering. Er zijn diverse mogelijkheden voor bewegwijzering, zoals reclame zuilen, reclameborden buiten, entreezuilen en andere panelen. Wij houden tijdens het ontwerpen van de bewegwijzering altijd rekening met jouw organisatie en de huisstijl.

Koggel reclame gelooft erin dat mensen het beste uit zichtzelf en anderen halen in een aantrekkelijke werkomgeving waar ze zich verbonden mee voelen en trots op zijn. Dit is de reden dat wij opvallende en aantrekkelijke communicatie uitingen bedenken en creëren, voor zowel de zakelijke als publieke binnen- en buitenruimtes. Wij werken samen met een enthousiast, kundig en creatief team. Samen met dit team realiseren wij opvallende communicatie uitingen voor overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Dit doen wij door middel van het toepassen van gevel reclame, lichtborden en vlaggen. Koggel reclame kan jouw visuele communicatie bedenken, ontwerpen en monteren. Wij begeleiden, adviseren en ontzorgen onze klanten. Koggel Reclame is gevestigd in Ommen, maar wij leveren onze communicatiemiddelen door het gehele land. Ben je op zoek naar de juiste visuele communicatie? Neem contact met ons op!

Open chat
Vragen?
× Contact via WhatsApp