Zonwerende Raamfolie voor bedrijven

Heeft uw bedrijf last van zonlicht dat naar binnen schijnt en voor verblinding en oververhitting zorgt? Wist u dat de temperaturen in kantoren en werkruimtes in de zomer soms zo hoog kunnen oplopen dat het werkklimaat onaangenaam wordt? Zonwerende folie kan de oplossing zijn voor deze pijnpunten. Onze hoogwaardige folie kan de temperatuur in uw werkruimtes aanzienlijk verlagen en het binnenklimaat comfortabeler maken, terwijl het tegelijkertijd hinderlijk zonlicht filtert. Ontdek wat onze zonwerende folie voor uw bedrijf kan betekenen

Wij ontwerpen en monteren de zonwerende folie. Zo ben je zelf volledig ontzorgt en nemen we alles voor je uit handen.

De voordelen van zonwerende raamfolie

Vermindert de warmte

Een van de belangrijkste voordelen van onze zonwerende raamfolie is het verminderen van hitte in het interieur van het gebouw. Door tot 85% van de warmte te blokkeren, blijft de temperatuur aangenaam en comfortabel, waardoor de productiviteit en het comfort van jouw medewerkers worden verhoogd. Dit kan ook leiden tot een vermindering van het energieverbruik van airconditioning, wat resulteert in lagere energiekosten voor jouw bedrijf.

Houdt UV-straling tegen

Naast het verminderen van hitte, biedt zonwerende folie van Koggel ook bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon. Door tot 99% van de UV-straling te blokkeren, beschermt onze folie het interieur van jouw bedrijf tegen verkleuring en veroudering. Bovendien beschermt het ook de gezondheid van jouw medewerkers en klanten, waardoor de kans op huidkanker en cataract verkleint.

Verhoogd de privacy

Onze zonwerende raamfolie biedt daarnaast ook privacy, vermindert verblinding en verhoogt de veiligheid van jouw bedrijf. Het verminderen van de inkijk van buitenaf zorgt voor meer privacy en rust, wat ideaal is voor vergaderruimtes, kantoren of andere ruimtes waar dit belangrijk is. Daarnaast vermindert onze folie de schittering en verblinding van de zon, wat het comfort van jouw medewerkers en klanten verbetert. 

Jouw ramen voorzien van folie?

Koggel biedt de totaaloplossing, van ontwerp tot aan montage. Wij nemen het werk volledig uit handen.

Over ons

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Onze ‘vakidioten’ weten iedere keer weer onze klanten te verassen met de meest mooie sign-oplossingen. Naast  raamfolies maken we van allerlei reclame uitingen zoals gevelreclame, autoreclame en interieuraankleding!

Wat vinden onze klanten van ons?

Jouw gebouw van raamfolie voorzien?

Van ontwerp tot aan montage, wij bieden jou de totaaloplossing. Van kleine tot grote bedrijven, niks is ons te gek! 

Wij werken onder andere voor: