Laat je gebouw weer echt opvallen met lichtreclame!

Al meer dan 20+ jaar realiseert Koggel Reclame lichtreclame voor bedrijven en organisaties die écht willen opvallen!

Wat voor soorten lichtreclames zijn er?

Er zijn verschillende manieren om je gevel op te laten vallen (in het donker). Zo heb je de keuze uit direct- en indirect verlichte letters, en direct en indirecte lichtbakken.

Indirect Verlichte Letters

Indirect verlichte letters zijn een van de manieren om goed op te vallen in het donker. Bij deze optie van lichtreclame worden er letters geplaatst met daarachter licht. De letters worden volledig in jouw huisstijl gemaakt.

Direct Verlichte Letters

Direct verlichte letters zijn een andere optie om weer op te vallen. Ze zeggen het eigenlijk al: de letters worden direct verlicht. Meestal door gebruik te maken van doosletters. Deze kunnen volledig naar jouw gewenste kleur en huisstijl gemaakt worden. 

Direct Verlichte lichtbak

Ook heb je de keuze om een lichtbak te kiezen. Een lichtbak is letterlijk een “bak” met licht erin. Bovenstaand zie je een voorbeeld van een lichtbak waarbij de folie is gesneden. Hierdoor wordt alleen de tekst verlicht. Een mooie manier om jouw logo goed zichtbaar te maken.

 

Indirect Verlichte lichtbak

Ook heb je de keuze uit een lichtbak die indirect verlicht wordt. Bij een indirect verlichte bak wordt de volledige lichtbak verlicht en dus niet alleen een klein deel. Hierdoor wordt de gehele bak verlicht. Een mooie manier om goed zichtbaar te zijn.

Een greep uit onze eerdere projecten!

Bekijk hieronder enkele bedrijven jou al voor gingen.

Over ons

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Onze ‘vakidioten’ weten iedere keer weer onze klanten te verassen met de meest mooie- en opvallende gevel- en lichtreclame. Ben jij de volgende?

Wat vinden klanten van ons?

"Professioneel, klantvriendelijk en ze denken goed mee. Dit is nou een bedrijf wat doet aan de lange termijn klant relatie. Fantastisch!""⭐⭐⭐⭐⭐
Thierry Corree
"Onze showroom en bedrijfswagens voor zien van reclame. Erg goede service van ontwerp tot realisatie. In de toekomst zullen we zeker weer terug komen!"


⭐⭐⭐⭐⭐
Kevin Buitenkamp
"Koggel Reclame een bedrijf met enthousiaste medewerkers. Dat blijkt uit het feit dat er goed wordt geluisterd naar wat een organisatie nodig heeft. De opdrachten worden professioneel geplaatst."

⭐⭐⭐⭐⭐
Frans Rudolph

Wat bieden wij je?

Totaaloplossing


Van ontwerp tot montage, wij bieden jou de totaaloplossing! Gehele ontzorging, zonder gedoe. 💡

20+ jaar ervaring

Onze "vakidioten" hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ontmoet jij ze zo in levende lijve? 👷‍♂️

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het erg belangrijk wat jouw wensen zijn, en sluiten hier ons aanbod op af. ❤️

Snelle service


Opvallend snel geregeld. Wij zorgen ervoor dat heel het proces snel en soepel verloopt. ⏱️

Jouw gebouw van lichtreclame voorzien?

Van ontwerp tot aan montage, wij bieden jou de totaaloplossing. Van kleine tot grote bedrijven, niks is ons te gek!

Wij werken onder andere voor: