Laat je gebouw weer echt opvallen met gevelreclame!

Al meer dan 20+ jaar realiseert Koggel Reclame gevelreclame voor bedrijven die écht willen opvallen!

Wat biedt Koggel jou?

Er zijn veschillende manieren om je gevel weer te laten stralen! Zo heb je de keuze uit acrylaat, dibond, RVS of verlichte letters. Het hangt er uiteraard ook vanaf wat jij zelf wil, of laat je je graag adviseren? Wil je gewoon zichtbaar zijn? Juist erg opvallen? Of wil je autoriteit uitstralen?

Acrylox letters

Acrylox letters zijn strak gefreesde letters die in elke vorm en maat gemaakt kunnen worden. Ze hebben een erg luxe uitstraling die jouw bedrijf weer goed zichtbaar kunnen maken. Ze zijn een goede optie om op te vallen voor je klanten.

Dibond letters

Dibond letters zijn een andere optie om jouw gevel weer te laten stralen. Ze zijn over het algemeen een goedkopere oplossing maar zeker niet minder waard. Dibond letters zijn een goede optie om gewoon zichtbaar te zijn voor je klanten.

RVS letters

Roestvrijstalen letters, ook wel RVS letters genoemd, zeggen het al. Ze zijn makkelijk te gebruiken en het meest onderhoudsvrij. Daarnaast brengen ze een erg luxe uitstraling. De foto hierboven bevestigt dat van ons project.

Verlichte Letters

Verlichte letters zijn een onderdeel van lichtreclame. Ze zijn ideaal om te gebruiken om ook in het donker zichtbaar te zijn. Zo ben je 24/7 zichtbaar voor je klanten. Ook straalt het natuurlijk erg veel autoriteit en luxe uit.


Gevelbanier

Het plaatsen van een gevelbanier is een andere optie voor jouw gevel. Het is een doek of vlag haaks gespannen in een frame. De afmetingen worden naar maat gemaakt en afgestemd op jouw gevel.

Gevel/raamstickers

Gevelstickers, of raamstickers kun je ook gebruiken op op te vallen. Hierbij worden stickers geplaatst of, net zoals de foto hierboven, gebruik gemaakt van een one-way-vision.​

Spandoeken

Spandoeken kunnen ook worden gebruikt als gevelreclame. Ook deze kunnen naar keuze worden gemaakt wat betreft formaat. Het ligt volledig aan wat jij zelf wilt.

Een greep uit onze eerdere projecten!

Bekijk hieronder enkele bedrijven jou al voor gingen.

Over ons

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Onze ‘vakidioten’ weten iedere keer weer onze klanten te verassen met de meest mooie- en opvallende gevelreclame. Ben jij de volgende?

Wat vinden klanten van ons?

"Professioneel, klantvriendelijk en ze denken goed mee. Dit is nou een bedrijf wat doet aan de lange termijn klant relatie. Fantastisch!""⭐⭐⭐⭐⭐
Thierry Corree
"Onze showroom en bedrijfswagens voor zien van reclame. Erg goede service van ontwerp tot realisatie. In de toekomst zullen we zeker weer terug komen!"


⭐⭐⭐⭐⭐
Kevin Buitenkamp
"Koggel Reclame een bedrijf met enthousiaste medewerkers. Dat blijkt uit het feit dat er goed wordt geluisterd naar wat een organisatie nodig heeft. De opdrachten worden professioneel geplaatst."

⭐⭐⭐⭐⭐
Frans Rudolph

Wat bieden wij je?

Totaaloplossing


Van ontwerp tot montage, wij bieden jou de totaaloplossing! Gehele ontzorging, zonder gedoe. 💡

20+ jaar ervaring

Onze "vakidioten" hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Ontmoet jij ze zo in levende lijve? 👷‍♂️

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het erg belangrijk wat jouw wensen zijn, en sluiten hier ons aanbod op af. ❤️

Snelle service


Opvallend snel geregeld. Wij zorgen ervoor dat heel het proces snel en soepel verloopt. ⏱️

Jouw gebouw van gevelreclame voorzien?

Van ontwerp tot aan montage, wij bieden jou de totaaloplossing. Van kleine tot grote bedrijven, niks is ons te gek! Vraag vandaag nog een offerte aan. 

Wij werken onder andere voor: