Car wrapping


Laat je auto wrappen door onze experts met al meer dan 20+ jaar ervaring!

Wat bieden we?

Striping

Vanaf €99 - €499

Striping zijn letterlijk vertaalt “strepen”. Bij striping gaat het slechts om enkele strepen op je auto. Dit geeft je auto al een flinke boost. Een toegankelijke manier van auto wrapping die toch al goed opvalt. Afhankelijk van wat je precies wilt kan de prijs variëren tussen de €100 en €500 euro.

Spiegels / Dak / Bumpers wrappen

Vanaf €249 - €999

Een andere mogelijkheid zijn delen van je auto te wrappen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld  je spiegels, je bumper of dak wrappen . Dit geef een al wat luxere uitstraling aan je auto. Volledig afhankelijk van wat je wilt en wat voor auto je hebt kan de prijs variëren. 

Volledige carwrap

Vanaf €1999 - €3999

Het mooiste is uiteraard een volledige carwrap. Hierbij wordt je auto volledig van de beste kwaliteit folie voorzien. Een ware metamorfose. Koggel reclame heeft al meer dan 100+ blije klanten van carwrapping voorzien. Ben jij de volgende?

Hoe gaan we te werk?

De volgende stappen doorloop je bij ons als je je auto wilt laten wrappen bij Koggel Reclame.

Stap 1️⃣

Je vraagt een offerte aan door een mailtje te sturen naar info@koggelreclame.nl. of het contactformulier in te vullen. Hierbij stuur je je kenteken en wat foto’s van je auto mee en informatie over wat je precies wilt. 

Stap 2️⃣

Wij ontvangen je aanvraag en maken een offerte voor je verzoek. Wanneer we nog aanvullende gegevens van je nodig hebben dan melden we dat.

Stap 3️⃣

Wanneer je akkoord gaat met de offerte plannen we samen een datum voor je in. Bij aankomst betaal je vooraf en daarna gaan we voor je aan de slag!

Stap 4️⃣

Binnen 1 a 2 werkdagen staat je auto klaar om opgehaald te worden. Wij hopen uiteraard weer een tevreden klant te hebben geholpen. 

Over ons

Koggel Reclame is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van sign en reclame. Onze ‘vakidioten’ weten iedere keer weer onze klanten te verassen met de meest mooie autobelletering en carwraps

Wat vinden klanten van ons?

"Super werk geleverd vakwerk. Ze denken goed mee en voor een nette prijs!""⭐⭐⭐⭐⭐
Meindert Bollemaat
Goede kwaliteit!

⭐⭐⭐⭐⭐
Sylvia Stockvisch
"Onze showroom en bedrijfswagens voor zien van reclame. Erg goede service van ontwerp tot realisatie. In de toekomst zullen we zeker weer terug komen!"


⭐⭐⭐⭐⭐
Kevin Buitenkamp

Jouw auto laten wrappen?

Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee van ontwerp tot uitvoering voor een goede en nette prijs.