Terug naar home
Home

Merken en organisaties zijn gebaat bij een sterke identiteit. Want alleen dan kun je doelgroepen binden en boeien. En hen aanzetten tot actie. Voor Koggel Signing & Concepting is dat niet anders. Met onze nieuwe identiteit willen we vooral uitstralen dat we een jonge en dynamische club mensen zijn. Stuk voor stuk gedreven om het beste in zichzelf en elkaar naar boven te halen. Maar wel altijd met respect voor de ander. Zo willen we ook omgaan met onze klanten. De wereld mooier maken doe je tenslotte niet in je uppie. Dat doe je samen!

iden
titeit.

‘’ stap voor stap een mooi eindproduct neerzetten’’

‘’ vloeiende beweging, process met hoogtepunten en af en toe een tegenslag’’

Met onze signing-activiteiten willen we nog beter worden dan dat we al waren. Nóg meer meedenken met u, nóg verrassender oplossingen voor u bedenken. Om die dan natuurlijk tot in de puntjes voor u te realiseren. Maar we willen meer. En we kunnen meer. Met onze nieuwe activiteit Concepting willen we u vooral geintegreerde oplossingen bieden. Uiteraard blijft signing daar wel altijd een belangrijk onderdeel van uitmaken. Zichtbaar zijn is tenslotte waar het om gaat!

Bij de nieuwe identiteit van Koggel Signing & Concepting hoort natuurlijk ook een nieuwe website. Meer dan dat we u laten zien wat we kunnen en wat we u te bieden hebben, geeft onze nieuwe website weer wie we zijn en wat we willen uitstralen. Dat laat niet onverlet dat we u wel willen triggeren. Dat we u willen inspireren. Meer over wat we bedenken voor klanten, over ontwikkelingen bij Koggel Signing & Concepting leest en ziet u binnenkort in ons digitale magazine.

Kent u dat gezegde over die schoenmaker wiens kinderen gaten in hun zolen hebben? Of die over de loodgieter van wie thuis de kranen lekken? Dat gaat ons bij Koggel Signing & Concepting niet gebeuren. Daarvoor zijn we te trots op ons bedrijf, op elkaar én op wat we kunnen. Om die trots te tonen, dragen we vanaf nu comfortabele én herkenbare bedrijfskleding. En niet alleen tijdens het werk. U wilt ook zo'n lekkere en bijzondere hoodie? Neemt u dan even contact op met Eva. Zij is te bereiken op eva@koggelreclame.nl.